Programma

Het belangrijkste moment van het lustrum der ZSR Boreas is de lustrumweek van zondag 11 t/m zaterdag 17 mei. In deze week worden verschillende plezierige, interessante en smakelijke activiteiten georganiseerd. Het programma van de lustrumweek is de afgelopen weken tot stand gekomen. Hieronder een impressie van de week.

Zondag 11 mei
De zondag zal een fantastische dag worden. Alle aanwezige moeders staan in het stralende middelpunt. Maar niet alleen aan de moeders wordt gedacht, alle familieleden zijn vandaag welkom! Er zal een whiskey- en wijnproeverij zijn en natuurlijk zijn er mogelijkheden om te roeien. Laat uw familie zien wat al die uren training hebben opgeleverd en maak een paar prachtige halen. Of wilt u liever uw geliefede ouders coachen bij hun (eerste) halen en stap gezamenlijk in de boot! In de avond staat er nog een activiteit op de planning. Dit is namelijk ook de dag dat het bestuur de verantwoordelijkheid over de vereniging officieel over zal dragen aan de lustrumcommissie. Dat dit niet zomaar gaat, maar plaats zal vinden tijdens een zeer buitengewoon bijzondere wissel ALV mag voor zich spreken. Bedenk vast de mooiste moties en kom deze indienen!

Inloop: 13:30 uur.
Start programma: 14:30 uur
Start eten: 18:30 uur
Start ZBBW-ALV: 20:00 uur
Locatie: De Roei
Kosten: € 7,50 (proeverij en eten). Heeft u een passe-partout dan heeft u reeds betaald. Ouders/verzorgers kunnen op De Roei betalen d.m.v. pin of contante betaling. Komt u alleen naar de ZBBW-ALV dan hoeft u hiervoor niet te betalen.
Aanmelden: Verplicht voor zowel (oud-)Boreanen als de ouders/verzorgers en broertjes en zusjes via het aanmeldformulier.

Maandag 12 mei
De maandag zal in het teken staan van een verrassingsactiviteit. Meer kan ik er hier dus nog niet over vermelden, maar dat u hierbij aanwezig wilt zijn staat als een paal boven water. Bent u om 15:00 uur aanwezig neem dan wel een pleeborstel mee.

Aanvang: 16:00 uur
Locatie: De Nieuwe Roei, Katerdijk.
Start eten: 18:00 uur
Locatie: Het Vliegende Paard
Start bierproeverij: 20:00 uur
Locatie: Het Vliegende Paard
Kosten: € 10,- (inclusief eten en verrassing). Heeft u een passe-partout dan heeft u reeds betaald. De prijs blijft gelijk, ook al neemt u niet aan het gehele maandagprogramma deel.
Aanmelden: Verplicht via het aanmeldformulier.

Dinsdag 13 mei
De middag begint met een fiets hem erin activiteit. Het zonnetje schijnt, het bier is koud en het leven is weer even zo ontspannen als het hoort te zijn. Even geen gedoe aan uw hoofd, maar genieten van al het moois dat een dinsdagmiddag kan brengen. Bij deze activiteit zullen broertjes en zusjes ook meer dan welkom zijn. Let wel op de aard van de activiteit en het tijdstip. Voor minderjarige broertjes of zusjes graag toestemming van uw ouders, die immers verantwoordelijk zijn voor hun kroost die de leeftijd van 18 jaren nog niet bereikt hebben. Maar deze dag is en blijft natuurlijk om mooie kans voor broers en zussen, broertjes en zusjes en wellicht potentiële Boreanen om onze prachtige vereniging te leren kennen! Uiteraard zal er in de avond voldoende mogelijkheid zijn om uw dansbewegingen te oefenen. Heb je nog een oude fiets die we deze middag kunnen gebruiken? Geef dit dan door via info@lustrumboreas.nl. Wij beloven dat u deze in min of meer dezelfde staat terug krijgt, of dat we in ieder geval de plek aan kunnen wijzen waar u uw fiets kunt vinden.

Aanvang: 14.30 uur
Start eten: 18:00 uur
Locatie: De Roei
Kosten: € 5,- (incl. eten). Heeft u een passe-partout dan heeft u reeds betaald. Broers/zussen kunnen op De Roei betalen d.m.v. pin of contante betaling.
Aanmelden: Verplicht voor zowel (oud-)Boreanen als de broertjes en zusjes via het aanmeldformulier.

Woensdag 14 mei
De woensdag zal in het teken staan van de edele sport die ons samen heeft gebracht. Geen lustrumweek van een roeivereniging zonder een memorabele roeitocht. Dit lustrum wordt het de Rondvaart Zwolle Pannenkoekenroeitocht. Lekker roeien met onderweg de mogelijkheid om een pannenkoek te nuttigen. Een ideale combinatie.
Er is ook gedacht aan de mensen die om wat voor reden dan ook niet kunnen/willen roeien, maar wel graag aanwezig willen zijn bij dit bijzondere evenement. Er wordt speciaal een volgboot naar Deventer gevaren, om vervolgens de roeiende Boreanen terug te begeleiden richting het Zwolsche Zwarte Water. De kosten hiervoor zijn €10,- Lijkt u dit wat? Neem contact op met de lustrumcommissie via info@lustrumcommissie.nl. Wij  zullen u dan verdere informatie verstrekken over deze bijzondere gelegenheid. De volgboot wordt ook opengesteld voor oud- en niet-Boreanen.  Moe maar voldaan zullen we daarna ontspannen met elkaar gaan lounchen op De Roei en later op de Thap.

Aanvang: 14.00 uur
Locatie: NS station Deventer
Aanvang eten niet-roeiers: 19:00 uur
Locatie: De Roei
Kosten: € 5,- (eten). Heeft u een passe-partout dan heeft u reeds betaald
Aanmelden: Verplicht via het aanmeldformulier.

Donderdag 15 mei
Le-gen-darisch. Dat was het Blue Tie feest vijf jaar geleden. Dat dit dit jaar dunnetjes overgedaan zal worden is daarom niet meer dan logisch. Blue Tie part deux, moet ik nog meer zeggen? Hang uw blauwe trots om uw nek en zorg dat het paard gevuld is met uw afgetrainde lichamen. Wellicht dat uw hulp nog nodig is bij het verdedigen van de vlag, aangezien dit een gewild kleinood is bij de andere verenigingen.
Voorafgaand aan dit feest is er een gemeenschappelijk BBQ met NSZ. Een mooi moment voor kruisbestuiving?

Aanvang eten: 18:00 uur
Locatie: ROC Menso Alting, Assendorperdijk 55.
Aanvang feest: 20:30 uur
Locatie: Het Vliegende Paard
Kosten: €5,- (eten). Contact en gepast betalen. Let op: De lustrummuntjes kunnen bij dit feest niet ingewisseld worden.
Aanmelden: Voor de BBQ is het verplicht om aan te melden via het aanmeldformulier

Vrijdag 16 mei
Dan de vrijdag, ach mensen, de vrijdag. Heerlijk in het zonnetje allemaal weer eens in de boot stappen. Kunt u het nog? Tijdens de vlootschouw kunt u het laten zien aan alle bobo’s die aanwezig zijn. Daarna kunt u uw maag vullen tijdens het walking diner. Dit zal overgaan in een feest zoals er nooit is geweest. Onder het genot van live entertainment kunt u tot in de vroege uurtjes alles van u af dansen en u zelf weer een student wanen. Heerlijk toch? Uiteraard zullen voor u slaapplekken geregeld worden bij de huidige Boreanen.

Aanvang roeiers vlootschouw: 14.00 uur
Locatie: De Roei
Aanvang vlootschouw: 16:00 uur
Locatie: De Nieuwe Roei, Katerdijk.
Aanvang feest en diner: 18.30 uur
Locatie: De Roei
Kosten feest incl. diner: € 20,-. Heeft u een passe-partout dan heeft u reeds betaald.
Kosten afkopen drinken: €20,- (optioneel)
Aanmelden: Verplicht via het aanmeldformulier.

Zaterdag 17 mei
De volgende dag hoeft u niet lang last te hebben van een kater, want dan vindt de Boreas Brak in je Blauwe Badjas Brunch. Rustig wakker worden onder het genot van een heerlijk broodje en een lekker sapje.

Aanvang: 11:00 uur
Locatie: De Roei
Kosten: €3,-. Heeft u een passe-partout dan heeft u reeds betaald.

Comments are closed.