ZSR Boreas

ZSR BOREAS in het kort
De Zwolse Studenten Roeivereniging BOREAS combineert sport en gezelligheid. Zowel de wedstrijdroeier als de borrellaar vinden volop plezier bij BOREAS. Ook voor studenten die sporten niet als hoofddoel hebben, is er bij BOREAS genoeg te vinden. Denk hierbij aan de gezellige soosavonden, de themafeesten, de bezoekjes bij bevriende verenigingen en je kunt al je energie en creativiteit kwijt in een dispuut of in een commissie. BOREAS is een open vereniging, hierdoor zijn studenten met allerlei achtergronden en studies evenredig vertegenwoordigd en dat is ontzettend gezellig.

Roeien bij ZSR BOREAS
Net als alle andere grote studentensteden in Nederland kun je ook in Zwolle roeien.
Roeien is namelijk niet zomaar een sport, het is dé studentensport van Nederland. Dat houdt in dat er ontzettend veel studenten zijn die de sport beoefenen. En die kom je tijdens de wedstrijden en de feesten ook allemaal tegen. Je leert dus niet alleen studenten uit Zwolle kennen maar ook van de andere roeiverenigingen.

Ook buiten Zwolle heeft BOREAS naamsbekendheid én een uniek karakter onder de in totaal 23 studenten roeiverenigingen in Nederland. Bij BOREAS lid worden is niet alleen maar roeien, je wordt lid van een volwaardige studentenvereniging die meer uitdaging biedt dan de bodem van je bierglas!

BOREAS doet meer dan roeien!
Natuurlijk is BOREAS niet alleen maar roeien! Woensdagavond = THAPavond, met je ploeg/vrienden gezellig een drankje drinken na de “ HAP” (eten op de sociëteit). Met de juiste regelmaat een stevig feest (studie blijft belangrijk).

Als je wilt kennismaken met BOREAS en de roeisport ben je van harte welkom op één van de open dagen en neem ook je vrienden mee! Je kan dan meteen in de boot zitten om het echte roeigevoel te ervaren. Om de gezelligheid te proeven wordt de dag afgesloten met een echte BOREAS BBQ.

Meer informatie over onze vereniging is te vinden op www.zsrboreas.nl

Kennismaken met ZSR Boreas? Kom eens langs op:

  • Donderdag 3 april – Open Roei – Holtenbroekerdijk 100 – Stap lekker eens lekker in de boot en maak je eerste roeihalen.
  • Vrijdag 4 april – Open Dag Windesheim – C-kantine
  • Maandag 7 april – Start Lente Introductie – Holtenbroekerdijk 100

 

Comments are closed.