Lustrumpakketten

Het lustrumjaar: een lustrumlogo, lustrumkleuren. Wat is een lustrum dan zonder bijpassende lustrumkledij.
Woensdag 19 februari is de lustrumcatalogus gepresenteerd. Deze avond gemist? Niet getreurd. We hebben alle informatie voor je op een rijtje gezet.

Lustrumpakketten
Sportartikelen, stijlvolle artikelen, passe-partout, consumptiemunten. Wat een keuze. Om deze keuze wat eenvoudiger te maken zijn er lustrumpakketten samengesteld. Hieronder alle informatie over deze pakketten. Meer informatie over de producten is te vinden in de Lustrumcatalogus

Pakket Brons
Bestaat uit: lustrum T-Shirt, passe-partout en 60 consumptiemunten.

Pakket Zilver
Bestaat uit: bidon, handdoek, lustrum T-shirt, passe-partout en 90 consumptiemunten.

Pakket Goud
Bestaat uit: bidon, handdoek, lustrum T-shirt, varsityvest, passe-partout en 120 consumptiemunten.

Pakket Blik
Bestaat uit: bidon, handdoek, lustrum T-shirt, varsityvest, blouse of hemd, das, broche, bretels, passe-partout en 150 consumptiemunten.

Pakket Stijl
Bestaat uit: blazer, blouse of hemd, das, broche, bretels.

Pakket Compleet
Bestaat uit: bidon, handdoek, lustrum T-shirt, varsityvest, blazer, blouse of hemd, das, broche, bretels, passe-partout en 15o consumptiemunten.

Losse artikelen
Leuk die pakketten, maar niet helemaal de goede invulling voor jou? Geen probleem.  Je kunt de lustrumartikelen ook los bestellen. De korting vervalt dan wel. Losse lustrumartikelen zijn te bestellen via dit Bestelformulier

Bestellen
Alle lustrumpakketten zijn te bestellen via het Bestelformulier. Betaling kan in termijnen. Lever je het bestelformulier uiterlijk woensdag 12 maart ingevuld en ondertekend in via info@lustrumboreas.nl dan zal het bedrag in 3 termijnen geïncasseerd worden. Lever je het formulier voor woensdag 16 april in dan wordt het bedrag in 2 termijnen geïncasseerd.

Comments are closed.