Het was mooi!

Een mooie avond, dat was de pre-ski-thap van gisteravond. Sneeuw, feest, teveel bier en natuurlijk alle informatie over de lustrum wintersport. Mocht de avond voor jou een vage plek in je geheugen zijn of wil je alles nog even rustig nalezen dan kun je de link naar alle informatie en de inschrijfmogelijkheid vinden IN DE NIEUWSBRIEF.

Trommel dus je (oude) ploeg, je dispuut, je (oud) commissieleden, je (oud) bestuursgenoten, je jaargenoten en je vrienden en vriendinnen op en schrijf je in.

Denk jij als niet-Boreaan: Die roeiers redden zich niet zonder mij in zo’n ver land. Geen probleem: de reis staat open voor alle (Oud) Boreanen en externen. Reageer op dit bericht en wij zorgen ervoor dat jij als externe alle benodigde informatie zult ontvangen. Echter, vol is vol en op=op.

Comments are closed.