Wegens succes verlengd!

Maanden vol vergaderen en brainstormen, avonden vol plezier en jolijt, nachten zonder slaap, maar eindelijk is het zover…. het lustrumjaar van onze vereniging, het lustrumjaar van Boreas. Afgelopen avond was onze Dies Natalis. Natuurlijk hebben we hier een biertje of vier op gedronken, maar we hebben ook het lustrum ingeluid. Denk aan de themabekendmaking, denk aan de onthulling van het lustrumwapen en de lustrumkleuren.

En we kunnen zeggen…..het voelde goed! Geen ‘geheimen’ meer voor de vereniging. Eindelijk enkele dingen kunnen verklappen over het programma van de lustrumweek, eindelijk ons enthousiasme kunnen delen met de vereniging. Want laat duidelijk zijn; het wordt een jaar vol plezierige avonden, vol lange nachten, vol mooie roeimomenten, een eigen gebouw en natuurlijk een jaar vol succes. Want Boreas doet het goed! Boreas groeit, Boreas bloeit en daarom “Wegens succes verlengd!!”

We hebben er zin in!

Comments are closed.